kansi118esittely
Numero 1/2018

Syksyn kudontakauden alun monipuolinen numero. Pellavalla kudottu Kuusama -pyyhemalli on raidoitettu kauniilla kuvioilla. Helpossa mallissa on vain neljä vartta ja kuusi polkusta. Loimi on puuvillaa.  Tuolinmattojen kuvikasruudutus on kuin risuaita, nettimaailmasta tuttu merkki tai pellon pientareella oleva harmaa aita. Risuaita -tuolinmatot on kudottu kalalankaloimeen ja kudottu villalla ja poppanalla.   Toivomuslähde, Taivaskero ja Lumilinna mattojen kuviot ovat pohjalaista kilpikangasta. Kaunista kotia, ja kudo Kevätpastellit tyynyjä ja kaitaliinoja munkinvyökuvioin.

kansi416
Numero 4/2016

Villaponcho lämmittää viileissä viimoissa. Islantilaisesta villasta kudotun kankaan pintaa koristavat tähtivyöt. LUMIKUKKA- ja KATRILLI-mattojen kuviot muuttuvat katseen suunnan mukaan. Välillä kuviot muodostavat aaltomaisia kukkavanoja ja välillä vinoruudukkoa tai vuorottelevia pallo- ja kukkakuvioita.  Kirpeitä värejä ja siroja sidoskuvoita tarjoavat Revontuli-mallit. Värikkääseen puuvillaloimeen voidaan kutoa puuvillalla, pellavalla ja puuvillapellavalla kaitaliinoja ja pyyhkeitä.  Selkeät ohjeet PUNAPOIMINNAN kutomiseen sanoin ja kuvin.

 

413kansiesittely

Numero 4/2013

Kudo kuvia! Vippelä on sidos, jolla saa kudottua taloja, kukkia, tonttuja ja kaikenlaisia esittäviä hahmoja ja kuvia. Lehdessä on mallien lisäksi esitelty sidoksen toimintaperiaate. Hopearaita kaitaliinat ovat tyylikkäät puuvillalankaloimeen pellavaisella kuviokuteella kudotut liinat pohjalaista kilpikangasta. Kaksipuolinen trikoomatto ja ruudullinen munkinvyöliina Joulutähtöset ja tyyny Villatähtöset kahdeksalla varrella ja 6 polkusella.

 

 

 

Tilaus

Täytä tilauslomake ja lähetä se lopuksi "Tee tilaus" painikkeella.

Hintoihin lisätään postikulut (ei vuosikerta 2019 lehtitilaukset). Katso tarkemmat tiedot tästä >

HUOM. Täytäthän kaikki yhteystietokentät kun teet tilausta, kiitos!

Yhteystiedot (Contact information)
Lehden vuositilaus
Kirjat
Irtonumerot
Irtonumerot vuosikerta
Langat ja muut tuotteet

 

mallikerta logo invert

Mallikerta-lehti

Kankaankutojien oma erikoislehti Mallikerta sisältää kudontamalleja ohjeineen, ideoita, uutuksia ja vinkkejä kankaankudonnan maailmasta.

Lankakoppa

Meiltä myös lankoja, mm. Taikakangas. Lue lisää >

Osoitteenmuutos

Ilmoita lehden osoitteenmuutos >

Yhteystiedot

Puh. 040 170 2007
ark. 9.00 - 16.00

toimitus@mallikerta.fi

tilaukset@mallikerta.fi


© 2019 | Mallikerta