kansi116esittely
Numero 1/2016

Lankakaapin kevätsiivous on helppoa, kun voit kutoa kaikki mahdolliset langat ja puolanpohjiin jääneet pienet erät samaan loimeen. Puolikas-tyynyloimeen on kudottu värikkäitä puuvilla-pellava-villa -kankaita sekä tyylikäs yksivärinen valkoinen pellava-villa -kangas. Välly-peitto on suurin lehteen koskaan kudottu kangas! Tasoiksilevitettävänä kudottu peitto on kooltaan yli 9 m2. TAALAISIDOSTÄHTIÄ JA PITSIKUKKIA. Perinteinen malli on aina ihastuttava. Puuvillaiseen loimeen kudotut Tähtitaivas -taalaisidosliinat ja Pitsikukkia -pitsisidosliinat voidaan kutoa samaan loimeen, ainoastaan polkusten sidontaa tarvitsee muuttaa.

mk314kansi
Numero 3/2014

Syksyn kudontakauden alkuun lehdessä on kangaspuiden ääreen houkuttelevia malleja. Kahvikaitaliina -mallin liinat ja tabletit on kudottu superpaksuun pellavaloimeen, jolloin pinnasta tulee erityisen kaunis ja uuden näköinen.Adalmiina ja Rosaliina ovat juuri niin romanttisen kauniita pyyhemalleja kuin nimensäkin. Antiikkivalkoiseen (=1/4-valkaistu) puuvillapellavaloimeen voidaan kutoa lukematon määrä erilaisia kuvioita. Raitaa ja rinkulaa -mattomallit ovat vanhan taalainsidosmallin pohjalta uudelleen sovitettuja. Lemmenpolku perinnemattomalli! Helmikudontatekniikalla on kudottu Sädehtivä säleikkö kotipuutarhan ristikkoon lasihelmistä. Helmiruudut koristavat ristikkoa läpi vuoden. Vinkki: Valaise talvella takaapäin kohdevalolla!

 

413kansiesittely

Numero 4/2013

Kudo kuvia! Vippelä on sidos, jolla saa kudottua taloja, kukkia, tonttuja ja kaikenlaisia esittäviä hahmoja ja kuvia. Lehdessä on mallien lisäksi esitelty sidoksen toimintaperiaate. Hopearaita kaitaliinat ovat tyylikkäät puuvillalankaloimeen pellavaisella kuviokuteella kudotut liinat pohjalaista kilpikangasta. Kaksipuolinen trikoomatto ja ruudullinen munkinvyöliina Joulutähtöset ja tyyny Villatähtöset kahdeksalla varrella ja 6 polkusella.

 

 

 

Tilaus

Täytä tilauslomake ja lähetä se lopuksi "Tee tilaus" painikkeella.

Hintoihin lisätään postikulut (ei vuosikerta 2018 lehtitilaukset). Katso tarkemmat tiedot tästä >

HUOM. Täytäthän kaikki yhteystietokentät kun teet tilausta, kiitos!

 

mallikerta logo invert

Mallikerta-lehti

Kankaankutojien oma erikoislehti Mallikerta sisältää kudontamalleja ohjeineen, ideoita, uutuksia ja vinkkejä kankaankudonnan maailmasta.

Lankakoppa

Meiltä myös lankoja, mm. Taikakangas. Lue lisää >

Osoitteenmuutos

Ilmoita lehden osoitteenmuutos >

Yhteystiedot

Puh. 040 170 2007
ark. 9.00 - 16.00

toimitus@mallikerta.fi

tilaukset@mallikerta.fi


© 2018 | Mallikerta