Mallikerta-lehti 3/2011

9,00 

Irtonumero 3/2011.

Tuotetunnus (SKU): irto3-2011 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sisällys

Mallikerta 30 vuotta
Suosikkimalleja kolmelta vuosikymmeneltä
Poimintoja suosituimmista malleista kuvin (ei ohjetta), mukana mm. Syyspuolukka, Joutsenlampi kuultokudos, Dallas-verhot ja Kangastus laiskanryijy ja Kuunsäteet.

Perintökalleus-pyyhkeet
2778 Hunajakenno-matto

Olohuoneeseen sopivat hillityn kimmeltelevät ja aaltoilevat verhot. Verhoprojektin eri vaiheita ja huomioon otettavia seikkoja.
3367 Raitaverho

Huivit ovat käytännöllisä ja tarpeellisia marja- ja sienimetsällä. Tavallisen huivin lisäksi yhdestä tavallisesta neliöhuivista saa kaksi kolmiohuivia, jotka sopivat kaikenlaisiin askareisiin, vaikkapa kasvimaalle pitämään hiuksen kurissa. Kankaassa on tietysti mukana vähän bling-bling -raitoja arkea piristämään.
3368 Marjahuivit

Poppanaliinan kuviot on kudottu moninkertaisella puuvillalangalla. Käytä pienet lankamäärät pois kuljeksimasta. Muutama metri lankaa ei riitä, mutta muutaman kymmennen gramman puolanpohjilla saa monta raitaa.
3369 Mökinruusu
3370 Sokerikarpalo
3371 Lyhdyt
3372 Noitarumpu

Kirjastoon tai kauppareissulle sopii kokoontaittuva kevyt laukku. Taittokassi on muuten puuvillakangasta, mutta yläreunaan on kudottu kuviollinen poppanakaitale. Raitamallia voi kokeilla muuallekin, esimerkiksi tyynyihin ja pannulappuihin. Raidat sopivat myös tavallisen poppanakassin kuvioiksi.
3373 Taittokassi

Kudonta on ollut mieluisin aine
Mallikerta-lehti vieraili Eira Viitasen järjestämässä näyttelyssä Lohjalla. Kymmenet ja taas kymmenet pöytäliinat olivat näyttävä näky, josta poimintoja artikkelissa.
Sheikin mokkaa-liina (sidospiirros mukana)

Mattojen moninaiset kuviot eivät lopu. Tämän vuoden ensimmäisen numeron Anna-Helena maton sidoksella saa myös ruutukuviota, ja samaan loimeen voidaan kutoa myös palttinaa!
3374 Kuviomatot

Lisätiedot

Paino 0,120 kg (kilogramma)
Mitat 27 × 21 × 0,02 cm (senttimetri)